PDG. -50 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Inspiratie

U kunt zich weer aanmelden voor de griepvaccinaties

6/9/2022 12:00:00 AM

In een eerdere post schreven we er al over waarom het van belang is om op tijd beginnen met de griepvaccinaties. Ondanks dat we steeds meer in zomerse sferen komen, is nu het moment aangebroken om uw organisatie aan te melden en griepvaccins voor uw medewerkers te reserveren.

Waarom griepvaccinatie aanbieden?

Veel werkgevers bieden hun medewerkers jaarlijks de griepvaccinatie en niet zonder reden; de griepvaccinatie vermindert de kans op griep met ongeveer 40%. Mocht u alsnog besmet raken dan word je minder ziek en de griepprik verkleint het risico op een longontsteking, hartinfarct, beroerte of verergering van onderliggende aandoeningen. Niet alleen prettig voor de medewerker, maar ook voor de werkgever. Het resulteert namelijk in minder ziekmeldingen en de en de daardoor eventuele verhoogde werkdruk voor andere collega’s.

Vraag nu uw griepvaccinaties aan!  

Wilt u uw medewerkers en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen voor de komende winter beschermen tegen uitval door het griepvirus? Wees er op tijd bij door uw organisatie nu aan te melden en het gewenste aantal griepvaccins voor uw organisatie te reserveren:

Vraag uw griepvaccinatie aan

Onze verpleegkundige komt dan in oktober / november bij u op locatie om de vaccinaties te verzorgen. En uw medewerkers zijn uiteraard ook welkom op 1 van de locaties van PDG Health Services verspreidt over het hele land. Voor meer informatie over de griepvaccinaties kunt u tevens contact opnemen via info@pdghealthservices.nl

Laatste nieuws