PDG. -17 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Team Gezondheid

Welkom bij Team Gezondheid! Wij zijn uw partner als het gaat om het kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van PMO’s, PAGO’s en (beroeps wettelijke ) keuringen. Ons team bestaat uit ervaren, gecertificeerde artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en tevens projectcoördinatoren, die alles rondom de uitvoering van PMO’s, PAGO’s en keuring voor u regelen; voorafgaand, tijdens en na het project. Wij begrijpen dat preventie dé sleutel is tot een gezonder leven. Persoonlijke aandacht staat hierbij voor ons centraal en is dan ook de belangrijkste pijler in het werk dat we doen, want; ieder mens is uniek!

Ons projectmanagement, goede voorbereiding en informatieverschaffing (zowel richting medewerker als richting werkgever), zorgen samen voor een zo hoog mogelijk deelnemerspercentage en een effectief PMO. Samen met u doorlopen we alle benodigde stappen, om ervoor te zorgen dat het preventief medisch onderzoek (PMO), dan wel periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO), aansluit bij uw organisatie en de medewerkers. Zo vragen wij vaak de RI&E op om deze (nogmaals) door bedrijfsartsen te laten controleren. Vervolgens vertalen we het PAGO-advies vanuit de RI&E en benoemen we de mogelijkheden om hier verschillende PMO-elementen aan te koppelen. Naast het invullen van vragenlijsten vooraf, vindt er na het doen van de fysieke metingen een persoonlijk adviesgesprek plaats. Hier begint de verandering.

Onze uitgebreide PMO’s bieden niet alleen een grondige evaluatie van de gezondheid, maar ook gepersonaliseerde inzichten en adviezen om het welzijn van uw medewerkers te verbeteren.
Vanuit onze zusterlabels binnen de paraDIGMA groep, kan er na de uitvoering van een PMO in allerlei vormen interventies worden ingezet, zowel individueel als in groepsverband. Denk hierbij aan digitale of fysieke coachingsgesprekken, workshops, trainingen, werkplekonderzoeken, psychische interventies en diverse vitaliteitsprogramma’s. Deze interventies dienen allemaal het doel dat medewerkers gezond, gemotiveerd, en inzetbaar zijn, maar vooral ook blijven.

De keuringen die wij uitvoeren voor diverse (overheids) instanties in diverse branches, zijn allemaal zo ontworpen om aan alle wettelijke vereisten te kunnen voldoen, zodat je als werkgever zeker weet dat jouw medewerkers veilig aan de slag gaan.

Of het nu gaat om het ontdekken van potentiële gezondheidsrisico’s, óf het voldoen aan wettelijke vereisten voor uw organisatie: ons team van (medische) professionals en projectcoördinatoren staat klaar om uw medewerkers te begeleiden en te inspireren op de reis naar een actiever en gezonder leven!

Dienstverlening Team Gezondheid