PDGHS - bloeddruk

Welkom op pdghealthservices.nl

Regio: Utrecht

Verpleegkundige Preventief Medisch Onderzoek (PMO), beroepskeuringen en vaccinaties

Regio:Amsterdam, Den-Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Groningen, Nieuwegein en Rotterdam

Jouw nieuwe baan als Verpleegkundige 

Ben jij een verpleegkundige die wil ontdekken welk specialisme het beste bij je past? Wil jij je talenten ontdekken en werkervaring opdoen? Kom werken bij PDG Health Service en ga aan de slag in de medische en psychologische wereld als verpleegkundige. 

Als verpleegkundige binnen onze organisatie kan je binnen het veld van preventieve (arbeids) gezondheid het medische en psychologische aspect combineren. Je hebt affiniteit met PMO’s, beroepskeuringen en vaccinaties en wil graag meer ervaring opdoen in de wereld van Arbeid en Gezondheid. Groot voordeel binnen deze functie: het werken tijdens kantooruren, weinig fysieke belasting en diversiteit in werkzaamheden.

Je voert zelfstandig preventief medische werkzaamheden uit onder taakdelegatie van een bedrijfsarts als eindverantwoordelijke. Hierbij krijg je ondersteuning van ervaren consultants. Je werkt hierbij op diverse klant en/of eigen vestigingen van PDG Health Services. Op medisch vlak breng je onder taakdelegatie de algehele gezondheid van cliënten in kaart door het uitvoeren en rapporteren van preventief medische onderzoeken. Denk hierbij aan audiometrie-, visus- en spirometrietesten, maar ook bloedafnames en vaccinaties. Als verpleegkundige onderzoek en verricht je de vaccinatie- en immunisatiestatus. Uit deze inventarisatie blijkt welke vaccins er nodig zijn en aan de hand daarvan kunnen wij gericht inspelen op de benodigde vaccins en deze toedienen.

Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde Verpleegkundige neem jij initiatief en ben je een doorzetter. Met jouw passie voor de preventieve gezondheidszorg en de wens op arbeidsgerelateerde aspecten hieraan toe te voegen, kom jij bij PDG Health Services helemaal tot je recht. 

Daarnaast: 

 • ben je in het bezit van een HBO Verpleegkundige diploma;
 • heb je aantoonbare werkervaring als verpleegkundige;
 • is jouw BIG-registratie nog minimaal 1 jaar geldig; 
 • heb je affiniteit met preventieve gezondheid in combinatie met arbeid gerelateerde aspecten;
 • beschik je over communicatieve - en sociale vaardigheden, je bent klantgericht, flexibel, proactief en kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband;
 • heb je een dienstverlenende en collegiale instelling;
 • in bezit van een rijbewijs B en vind je het te gek om naar diverse locaties/klanten toe te reizen. Uiteraard houden we rekening met je werk- en prive balans;
 • ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar;
 • op dit moment zijn wij alleen op zoek naar een verpleegkundige in loondienst

Wat hebben wij jou te bieden?

Je wordt in jouw werkzaamheden altijd ondersteund door een hecht team van consultants die jou informeren over de uitvoering en wensen van de klant waar de onderzoeken voor plaatsvinden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd sparren met andere verpleegkundigen als jouw naaste collega’s. Je proeft het doorzettingsvermogen en het enthousiasme bij de collega’s van het team van PDG Health Services om opdrachten tot een succes te maken; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien.

Daarnaast bieden wij: 

 • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
 • Verbinding met collega’s door sportieve challenges, teamoverleggen en vrijdagmiddagborrels;
 • Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd;
 • Een laptop en mobiele telefoon zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen;
 • 27 vakantiedagen op basis van 40 uur (plus wat jij extra nodig hebt);
 • Collectieve pensioensverzekering;
 • Mobiliteitsregeling op maat;
 • Vast contract na 2 maanden proeftijd;
 • Een werkcultuur op basis van vertrouwen;
 • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie..

Wie zijn wij?

PDG Health Services is onderdeel van paraDIGMA groep: de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.

PDG Health Services biedt oplossingen als het gaat om medische (arbeids)vraagstukken op de werkvloer. Ons doel: een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. Wij verzorgen onder anderen Preventief Medische Onderzoeken, beroeps- en verzekeringskeuringen en medische handelingen zoals vaccinaties. Voor sommige organisaties is dit verplicht, maar het kan ook preventief ingezet worden.

Solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Heb je eerst nog wat verdiepende vragen voordat je gaat solliciteren? Geen probleem, je mag altijd contact opnemen met onze enthousiaste collega van Recruitment, of stuur een mail naar recruitment@paradigma.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een selectie en meerdere sollicitatiegesprekken en/of een pitch. Indien je de sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, doen wij jou een aanbod.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.