PDG. -12 - Banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Regio: Nieuwegein

Student: Gezondheids-professional

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkstudent! Vitaliteit & gezondheid is een steeds belangrijker thema binnen het bedrijfsleven. Heb jij passie voor vitaliteit en gezondheid en wil je bijdragen aan een gezonder, vitaler Nederland? Dan willen wij jou graag spreken!

Jouw nieuwe baan als Student: Gezondheids-professional

Als gezondheidsprofessional binnen PDG Health Services ondersteun je de consultants in hun werkzaamheden. Dit betekent dat je een enorme kans hebt om veel te leren op het gebied van preventieve gezondheidszorg, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hybride werken waarbij je vanuit huis je werk kan doen behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je je blijven richten op je studie en het combineren met werk voor het snelst groeiende bedrijf in de sector.

Wat breng je mee?

  • Affiniteit met vitaliteit en gedreven om een bijdrage te leveren aan een vitaler werkend Nederland;
  • Het bezit van een rijbewijs B én eigen vervoer;
  • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau en (deels) afgeronde opleiding gerelateerd aan gezondheid/vitaliteit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (communicatief vaardig);
  • Je bent klantgericht, proactief, flexibel, resultaatgericht en zelfredzaam (probleemoplossend).

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een flexibele baan waarbij je een bedrage levert aan een gezond en vitaal Nederland;
  • Een prettige werksfeer met betrokken collega’s in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Zelf werken aan jouw eigen vitaliteit met ondersteuning van enthousiaste gespecialiseerde collega’s;
  • Coaching en begeleiding op de werkvloer;
  • Een contract van 16 - 40 uur per week.

Wie zijn wij?

PDG Health Services is onderdeel van paraDIGMA groep: de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.

PDG Health Services biedt oplossingen als het gaat om medische (arbeids)vraagstukken op de werkvloer. Ons doel: een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. Wij verzorgen onder anderen Preventief Medische Onderzoeken, beroeps- en verzekeringskeuringen en medische handelingen zoals vaccinaties. Voor sommige organisaties is dit verplicht, maar het kan ook preventief ingezet worden.

Solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Heb je eerst nog wat verdiepende vragen voordat je gaat solliciteren? Geen probleem, je mag altijd contact opnemen met onze enthousiaste collega van Recruitment.

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een selectie en meerdere sollicitatiegesprekken en/of een pitch. Indien je de sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, doen wij jou een aanbod.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.