PDGHS - gesprek

Welkom op pdghealthservices.nl

Regio: Utrecht

Arts

Regio: Amsterdam, Den-Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Groningen, Heerhugowaard, Nieuwegein en Rotterdam

Jouw nieuw baan als arts

Ben jij basisarts en wil jij ontdekken welk specialisme het beste bij je past? Wil jij je talenten ontdekken en werkervaring opdoen? Kom werken bij PDG Health Service en ga aan de slag in de medische en psychologische wereld. 

Als arts binnen onze organisatie kun je binnen het veld van preventieve (arbeids)gezondheid het medische en psychologische aspect combineren. Groot voordeel binnen deze functie: werken tijdens kantooruren, weinig fysieke belasting én diversiteit in werkzaamheden.

Je voert zelfstandig wettelijke keuringen (denk hierbij aan aanstellingskeuringen, bodemsaneringskeuringen, rijbewijskeuringen, ademluchtkeuringen, kraanmachinistkeuringen) en andere preventief medische werkzaamheden uit. Hierbij krijg je ondersteuning van ervaren verpleegkundigen en consultants. Je werkt op diverse klant locaties en/of eigen vestigingen van PDG Health Services. Op medisch vlak breng je de algehele gezondheid van cliënten in kaart door het uitvoeren en rapporteren van wettelijke keuringen en preventief medische onderzoeken. Zoals hierbij aan onderzoeken als: audiometrie-, visus- en spirometrietesten, maar ook bloedafnames en vaccinaties.

Op psychologisch vlak koppel je de onderzoeken tijdens het spreekuur terug en leg je jouw bevindingen vast in persoonlijke rapportages. Daarnaast kun je meedenken hoe wij naast de wettelijk verplicht gestelde kaders, bedrijven en hun medewerkers gemotiveerd kunnen maken om actief met de gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid bezig te zijn. Belangrijk om te weten: het is ook mogelijk om alleen wettelijke beroepskeuringen uit te voeren.

Als prioriteit zoeken wij artsen in loondienst om voor een grote klant aanstellingskeuringen uit te voeren. Daarnaast kunnen wij jouw inzet ook goed gebruiken bij preventief medische onderzoeken. Meer hierover vertellen we je graag tijdens een sollicitatiegesprek.

Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde arts neem jij het initiatief en ben je een doorzetter. Met jouw passie voor de preventieve gezondheidszorg en de wens om arbeid gerelateerde aspecten hieraan toe te voegen, kom jij bij PDG Health Services helemaal tot je recht. 

Daarnaast: 

 • Heb je aantoonbare werkervaring als arts;
 • Is jouw BIG-registratie nog minimaal 1 jaar geldig; 
 • Beschik je over communicatieve - en sociale vaardigheden, je bent klantgericht, flexibel, proactief en kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband;
 • Heb je een dienstverlenende en collegiale instelling;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en vind je het te gek om naar diverse locaties/klanten toe te reizen. Uiteraard houden we rekening met je werk- en prive balans;
 • Ben je minimaal beschikbaar voor 3 tot 5 dagen per week.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je wordt in jouw werkzaamheden altijd ondersteund door een hecht team van consultants, die jou informeren over de uitvoering en wensen van de klant waar de onderzoeken voor plaatsvinden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd sparren met andere artsen, verpleegkundige en jouw naaste collega’s. Je proeft het doorzettingsvermogen en het enthousiasme bij de collega’s van het team van PDG Health Services om opdrachten tot een succes te maken; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. 

Daarnaast bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
 • Verbinding met collega’s door sportieve challenges, teamoverleggen en vrijdagmiddagborrels;
 • Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen;
 • 27 vakantiedagen op basis van 40 uur (plus wat jij extra nodig hebt);
 • Collectieve pensioensverzekering;
 • Mobiliteitsregeling op maat;
 • Vast contract na 2 maanden proeftijd;
 • Een werkcultuur op basis van vertrouwen;
 • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.

Wie zijn wij?

PDG Health Services is onderdeel van paraDIGMA groep: de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.

PDG Health Services biedt oplossingen als het gaat om medische (arbeids)vraagstukken op de werkvloer. Ons doel: een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. Wij verzorgen onder anderen Preventief Medische Onderzoeken, beroeps- en verzekeringskeuringen en medische handelingen zoals vaccinaties. Voor sommige organisaties is dit verplicht, maar het kan ook preventief ingezet worden.

Solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Heb je eerst nog wat verdiepende vragen voordat je gaat solliciteren? Geen probleem, je mag altijd contact opnemen met onze enthousiaste collega van Recruitment, of stuur een mail naar recruitment@paradigma.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een selectie en meerdere sollicitatiegesprekken en/of een pitch. Indien je de sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, doen wij jou een aanbod.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.