PDG. -59 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Inspiratie

Kwaliteit vs. kwaliteit

10/13/2022 12:00:00 AM

Recent vroeg een opdrachtgever of wij een offerte wilde indienen voor een PMO. Dit gebeurt met enige regelmaat. We hebben voorgesteld om eerst even kennis te maken en even te spreken over de wensen en mogelijkheden.

Er zit veel verschil in kwaliteit in de markt. U kunt een standaardpakket opvragen, maar er is zoveel meer dan alleen de inhoud van het product. Worden de risico’s van het PAGO-advies meegenomen? Wie voert de onderzoeken uit? Hoe lang duurt het onderzoek? Hoe ziet de vragenlijst eruit? Is er een arts betrokken? Het zijn zomaar wat vragen waarmee u kunt sturen op de kwaliteit van de rapportage.

Balans

Iedere organisatie maakt natuurlijk een afweging als het gaat voor kwaliteit en kwantiteit en zoekt hierin een passende balans. Heeft u het budget niet om een medewerker op veel punten te laten testen, maar wilt u wel dat al uw medewerkers mee kunnen doen aan het PMO? Dan kunt u voor een hogere kwantiteit gaan waardoor de uitslagen misschien zo uitgebreid zijn als u zou willen.

Van wensen naar werkelijkheid

Als eerste is het belangrijk om er achter te komen wat u wilt halen uit uw PMO. Voorbereiding is daarbij het halve werk. Luister naar geluiden binnen de organisatie en kom erachter waar uw medewerkers behoeften aan hebben. Maar vergeet niet wat de leidinggevende, management en werkgever wensen. Wanneer deze wensen duidelijk zijn, vertaalt PDG Health Services dit naar mogelijkheden en concrete plannen.

Meer informatie

Heeft u interesse in wat PDG Health Services voor uw organisatie kan betekenen? Wij denken mee en stellen ons hierbij proactief op. Van A t/m Z nemen we zoveel als mogelijk uit handen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@pdghealthservices.nl.

 

Laatste nieuws