PDG. -10 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Inspiratie

Stapsgewijze gids voor uw rijbewijskeuring bij PDG Health Services

3/13/2024 12:00:00 AM

Bij PDG Health Services begrijpen we dat het verkrijgen van uw rijbewijskeuring een belangrijke stap is op weg naar veilig en zelfstandig rijden. Om deze overgang zo soepel mogelijk te maken, hebben we een stapsgewijze gids samengesteld om u door het proces te leiden.

5 stappen van de rijbewijskeuring

Stap 1: Voorbereiding

Voordat u een afspraak maakt bij PDG Health Services, zorg er dan voor dat u in het bezit bent van een leeg keuringsverslag en een ZD-code. Deze documenten zijn essentieel voor een vlotte afhandeling van uw keuringsproces.

Stap 2: Aanvraag van de digitale gezondheidsverklaring bij het CBR

De eerste stap is het aanvragen van een digitale gezondheidsverklaring bij het CBR via hun website. Met behulp van uw DigiD krijgt u toegang tot uw persoonlijke 'MijnCBR'-account, waar u de verklaring kunt invullen en direct naar het CBR kunt verzenden. Zodra u deze heeft ingevuld, is het een kwestie van afwachten tot het CBR uw keuringsformulier en ZD-code naar uw 'MijnCBR'-account stuurt. Dit duurt doorgaans ongeveer drie weken.

Stap 3: Planning van uw afspraak bij PDG Health Services

Zodra u het keuringsverslag en de ZD-code heeft ontvangen, kunt u een afspraak inplannen op onze website. Indien u nog geen account heeft, kunt u zich eenvoudig registreren. Nadat u bent ingelogd, kunt u het gewenste moment voor uw keuring kiezen en de afspraak bevestigen door de betaling vooraf via iDEAL te voldoen. De kosten voor de keuring bedragen € 99,75 exclusief btw.

Stap 4: Naar de afspraak

Zorg ervoor dat u op uw afspraak een geldig identiteitsbewijs, een potje met recente urine en uw ZD-code bij u heeft. Bij aankomst zal ons vriendelijke en deskundige team u verwelkomen en begeleiden door de verschillende onderzoeken die tijdens de keuring worden uitgevoerd, zoals een bloeddrukmeting, oogtest, urineonderzoek, lichamelijk onderzoek en een gesprek met de arts.

Stap 5: Resultaten en verdere stappen

Na de keuring worden uw resultaten digitaal naar het CBR gestuurd, waar een arts uw rijgeschiktheid beoordeelt. U ontvangt hiervan een melding in uw 'MijnCBR'-account. Het is belangrijk op te merken dat de keuringsarts van PDG Health Services geen rijgeschiktheidsverklaring afgeeft; deze wordt door het CBR afgehandeld.

Veilig de weg op met de rijbewijskeuringen van PDG Health Services

Bij PDG Health Services streven we ernaar om uw rijbewijskeuring zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij een van de stappen in het proces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen op weg naar een veilige en zelfverzekerde rijervaring!

Laatste nieuws