GetFit dag 2-10 banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Inspiratie

PDG Health Services (onderdeel van paraDIGMA groep) start in de bouwsector met uitvoering preventiezorg

2/12/2024 12:00:00 AM

Op woensdag 14 februari is het dan zover: PDG Health Services start met de eerste PAGO’s en DIA’s voor bracheorganisatie Volandis. Met alle interventies die het pakket Individugerichte PreventieZorg biedt wordt ingezet op Werk veilig – Houd plezier en Kijk voor uit voor vakmensen in de bouw- en infra.

Samenwerking tussen PDG Health Services, Dura Vermeer en Volandis

Nadat bouwbedrijf Dura Vermeer zich had aangesloten bij De Arbodienst, volgde al snel het contact met de andere labels binnen paraDIGMA groep. Zo ook met PDG Health Services. Volandis, bracheorganisatie voor de bouw- en infrabedrijven, werd bij het proces betrokken en al snel ontstond tussen PDG Health Services en Volandis een overeenkomst. Het resultaat: een samenwerking tussen de twee partijen en het gezamenlijke doel om vakmensen in deze sector veiliger, gezonder en fitter te maken en houden. Om welke interventies gaat het dan? Deze treft u op de website van Volandis.

Hester Vervloet, Directeur Human Resources Dura Vermeer Groep NV: “In 2023 hebben we bij Dura Vermeer besloten om van de dienstverlening van meerdere arbodiensten over te stappen naar 1 kwalitatief hoogstaande partner op het gebied van Arbodienstverlening. Deze hebben de gevonden bij paraDIGMA groep. Voorwaarde hiervoor was wel dat deze partij in staat was om bouwkeuringen te verrichten. Nadat contact met Volandis is opgezet en zij samen tot goede afspraken zijn gekomen, hebben wij nu wat we nodig hebben op het gebied van preventie en verzuim behandeling voor een vitaal 2024!Samenwerking PDG Health Services - Volandis

Tjeerd Willem Hobma, Algemeen directeur Volandis (rechts op de foto): “Elke vakmens in onze sector heeft recht op de beste preventiezorg die we hem of haar kunnen bieden. Met paraDIGMA groep heeft Volandis een goede partner om dit ook echt waar te maken. Want fitte en gezonde medewerkers  hoort bovenaan de agenda van elk modern bouw- & infrabedrijf te staan.

Jorik Vissers, Directeur PDG Health Services (Links op de foto):“Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop dit hele traject tot stand is gekomen, met zowel Dura Vermeer als Volandis hebben we dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen dan ook niet wachten om te starten en een belangrijke bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van bouwend Nederland

Ga de samenwerking aan met PDG Health Services

Wilt u meer weten over deze samenwerking, of is uw organisatie aangesloten bij Volandis en wilt u ook preventiezorg in de bouw laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op met PDG Health Services. Ook voor ander preventieve dienstverlening zoals Preventief Medische Onderzoeken en diverse keuringen kunt u bij ons terecht.

Laatste nieuws