PDG. -17 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Inspiratie

Nu actie ondernemen betekend later vitaal zijn

5/11/2023 12:00:00 AM

Vitaal zijn en vitaal ouder worden is iets wat het gros van de mensen graag wil bereiken. Maar met alle verleidingen om ons heen en onze huidige dagbestedingen kan het soms uitdagend zijn om er een vitale en gezonde leefstijl op na te houden, met vermindering van de vitaliteit als gevolg. Wellicht voelt een medewerker zich op dit moment nog wel vitaal, maar komen de gevolgen op latere leeftijd naar voren en kan het diverse gezondheidsklachten veroorzaken.

Factoren die de vitaliteit onder druk zetten

Er zijn verschillende factoren en oorzaken die de vitaliteit onder druk kunnen zetten. Werkdruk en stress, al dan niet werkgerelateerd, zorgen tegenwoordig veelvuldig voor disbalans en een nadelig effect op de vitaliteitsscore. Gelukkig zijn er daarentegen ook diverse knoppen waaraan gedraaid kan worden om de vitaliteit positief te beïnvloeden. Welke knoppen dit zijn, kan per persoon verschillend zijn.

De vitaliteit van individuele medewerkers vormt de motor en tevens de continuïteit van uw organisatie. Een vitaliteitscheck geeft inzicht op individueel niveau en op welke punten de vitaliteit verbeterd kan worden. Een verhoogde vitaliteit (op fysiek, mentaal en sociaal emotioneel vlak) draagt bij aan een toename in energie, veerkracht en motivatie en leidt tot duurzaamheid in de gezondheidssituatie en inzetbaarheid. Op deze manier kunt u nu actie ondernemen om te voorkomen dat uw medewerker later gezondheidsklachten ervaart, minder vitaal is of uitvalt.

PDG Health Services ondersteunt uw organisatie graag in de bevordering van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers middels een vitaliteitscheck, inclusief een persoonlijk en op maat gemaakt advies.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van PDG Health Services? Aarzel dan niet en neem contact op met de consultants van PDG Health Services via info@pdghealthservices.nl. Zij vertellen u graag meer over onze preventieve gezondheidsdiensten!

Laatste nieuws