PDG. -41 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Breng de algehele gezondheid in kaart

Preventief Medisch Onderzoek

Wanneer u uw organisatie vitaler wilt maken, kan het Preventief Medisch Onderzoek een goed startpunt zijn. Tijdens dit onderzoek brengen we de algehele gezondheid van de medewerker (vrijwillig) in kaart.

Belangrijke onderdelen van dit onderzoek zijn:

  • de algemene gezondheidsrisico’s (denk aan ernstig overgewicht, hoog cholesterolgehalte, suikerziekte, etc.);
  • de gezondheidsrisico’s die te maken hebben met het werk;
  • de veiligheid binnen de organisatie;
  • de werkomstandigheden.

Na dit onderzoek ontvangt u een rapport, waaruit u kunt opmaken hoe het met de algehele gezondheid van uw medewerkers is. Maar PDG Health Services gaat nog een stap verder. Via de anonieme groepsrapportage heeft u meer inzicht in de (mogelijke) gezondheidsproblemen van uw medewerkers, van daaruit denken wij graag mee over de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en ontvangt u advies op maat van onze experts.

PMO Basic

Dit pakket bestaat uit een online vragenlijst op vier belangrijke thema’s: Algemene Gezondheid, Leefstijl & Vitaliteit, Werkvermogen en Psychosociale arbeidsomstandigheden.

PMO Plus

Met als fundament het PMO Basic, biedt het PMO Plus pakket een beter inzicht doordat er ook een Health Check – doormiddel van een vingerprik – wordt toegepast met daaropvolgend een adviesgesprek. Hier is mogelijk om een aparte gehoortest, ogentest (dichtbij en/of veraf), longtest of conditietest aan toe te voegen.

PMO Pro

Vergelijkbaar met het Plus pakket, echter wordt er in plaats van een vingerprik de mogelijkheid geboden om bloedafname middels venapunctie te kiezen. De bloedwaarden geven inzicht in een aantal vitale organen. Aanvullend hierop is het mogelijk om een aparte gehoortest, ogentest (dichtbij en/of veraf), longtest of conditiesteptest aan toe te voegen.